English (United Kingdom)Македонски (Macedonian)

Ние на ТВ
                    Уште прилози

Контакти

   СОУ Таки Даскало

   Димитар Илиевски Мурато 37

   7000 Битола

   тел: +389 47 234 432

   факс: +389 47 220 192

   takidaskalo@gmail.com

  Најди не на Google Earth!       НОВО КАЈ НАС     Моментална темпетратура во Битола


Проект

Биди зелен

септември 2016 - август 2019

Повеќе


Проект

Уметноста и дизајнот во нашите животи

септември 2015 - август 2017

Повеќе


  Проект    

   Следејќи ги стапките на императорите

  септември 2015 - август 2018

Повеќе


   Проект   Проектно лого

    Постер арт

 септември 2015 - август 2018     

Повеќе


Заеднички проект на Европската унија и Советот на Европа

Inclusive School Net

Заедничкиот проект на Европската унија и Советот на Европа

Регионална поддршка за инклузивно образование

Повеќе


 

Проект за меѓуетничка интеграција во образованието

Повеќе


   Мрежа ЈЕС 

Проект „Младинска мрежа за стекнување вештини за вработување“

Повеќе


Најнови училишни изданија

Стручен билтен за наставнициСлово бр.14


 
 

Корисни линкови

мин

Општина Битола

Биро за развој на оразованието

Електронски дневникАнкета

Дали ви се допаѓа новата веб страна?
 

on-line корисници

Има 1 гостин присутни